Werkwijze

Welkom bij De Hooistudio! Benieuwd naar de werkwijze van De Hooistudio? Lees dan verder.

Vrijblijvende eerste fysieke of digitale kennismaking

Tijdens deze eerste kennismaking kom ik het liefste fysiek bij jullie/jou langs en anders kan het via de digitale media.Dit gesprek is geheel vrijblijvend en zal ook niet in rekening gebracht worden (ook niet de kilometers). Graag kom ik al met eerste ideeën, schetsen of inspiratie om zo samen te kijken welke kant we het beste op kunnen werken. 

Stapje voor stapje komen we samen vooruit

Na het eerste gesprek ga ik aan de slag met het voltooien van de schetsen en eventueel al digitaal verwerken.Ik werk graag ik kleine stappen, zo kunnen we samen kijken naar wat het beste past en spendeer ik niet teveel tijd met een ontwerp die niet aan de verwachtingen voldoet.

Korte lijnen

Uiteraard zal ik niet elke 5 minuten een berichtje sturen. Maar ik vind het belangrijk om op tijd contact te hebben, korte lijnen behouden en samen op 1 lijn te zitten voor het voltooien van de content. Zo gaat het alleen maar sneller en makkelijker.

Altijd vrijblijvend advies

Ik geef graag, soms ongevraagd 😜, advies om anderen verder te helpen.Ook help ik graag bij vragen. Weet je even niet hoe iets op social media werkt? Of krijg je de tekst niet op de juiste plek op de website? Schroom niet en vraag gerust om hulp.

De Hooistudio_werkwijze

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op!


    *verplicht