Hooi!

Welkom bij De Hooistudio! Na een pauze van bijna 1 jaar, heb ik mijn onderneming weer opgepakt en klaargestoomd om weer aan de slag te gaan voor en met agrariërs. Samen maken wij de agrarische sector nóg mooier dan het al is!

Het jeukte en kriebelde als hooi in mijn sokken om weer opnieuw De Hooistudio op te richten. Ben je opzoek naar iemand die graag jouw bedrijf naar een nieuw of hoger level tilt? Neem gerust contact op via het contactformulier of neem bel/app direct naar +31 (0)6 27295137

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op!


  *verplicht

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Kimberley de Bruijn, 27 jaar en woon en kom ik uit Wouw (Noord-Brabant). Ondanks dat ik niet van boeren afkomst ben, heb ik wel een groot hart voor de sector en combineer ik deze graag met mijn vak als grafisch vormgever  en (online) marketeer.

  In januari 2023 heb ik mijn HBO-studie Communication & Multimedia Design afgerond met een afstudeeronderzoek voor de BoerBurgerBeweging. Tijdens mijn studie heb ik niet stilgezeten en help ik Agractie Nederland en de O.A.J.K. op vrijwillige basis met PR & Communicatie.

  Per 1 augustus ga ik in loondienst werken bij VDH Company voor 4 dagen per week als Marketing en communicatiemedewerker. Daarbij heb ik 1 volledige dag tot mijn beschikking om bij te klussen.

  Profielfoto

  Over De Hooistudio

  De Hooistudio is een freelance marketing en grafisch vormgevingsbureau die werkt voor de agrarische sector. Van een logo tot het volledige ontwerp van een website, de deuren van de Hooistudio staan altijd open.

   

  Waarom? 

  Omdat agrariërs het verdienen om gezien te worden en het steeds belangrijk wordt om jezelf te laten zien in deze technische en online wereld.

  H + payoff - groen - vrijstaand